protectiepiatra.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse

Suprafețele din piatră naturală trebuie curățate și întreținute în mod corespunzător pentru a preveni apariția unor probleme (pierderea luciului, pete, zgârieturi, fisuri etc.) care afectează frumusețea și utilitatea lor. Un program corect de curățare și întreținere folosind produse adecvate, va păstra mai mult timp caracteristicile și frumusețea oricărui tip de suprafață din piatră naturală.

 

Vă recomandăm ca înainte de exploatare să aplicați pe suprafețele din piatră naturală un tratament de protecție. Prin întreținere periodică se menține gradul de lustru la un nivel optim și se refac tratamentele de protecție.

Specialiștii noștri vă vor consilia cu privire la modalitatea prin care puteți proteja sau reface strălucirea și aspectul estetic deosebit ale suprafețelor din piatră naturală.

 
Ghidul de achiziții de mai jos vă poate ajuta să alegeți mai ușor produsele de care aveți nevoie pentru a curăța, tratata și proteja suprafețele din piatră naturală.
 

 

Produsele pe care le comercializăm sunt produse profesionale fabricate în ITALIA. Împreună cu furnizorii și partenerii noștri căutăm să găsim pentru clienți cele mai bune soluții la problemele cu care se confruntă.

 
» Ghid de achizitii

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.
spacer
Website detinut de Abradiam Serv S.R.L., CIF: 40473717, Reg.Com: J24/278/2019
Partener: SC Total Reconditionare Piatra S.R.L.