protectiepiatra.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Un criteriu după care se evaluează calitatea unei pardoseli din piatră naturală este gradul de lustru. Din acest motiv este necesar ca gradul de lustru să fie la cel mai înalt nivel. În timp, gradul de lustru este afectat de diverși factori: trafic pietonal, întreținere necorespunzătoare, smog, diverse substanțe acide etc. Intervențiile de șlefuire si lustruire a suprafetelor din piatra naturală trebuie făcute de către profesioniști care folosesc mașini speciale, unelte diamantate și la final, pentru rezultate excelente, produse profesionale pentru lustruit (pulberi pentru lustruit).
 
 

În funcție de gradul de degradare al suprafeței din piatră se pot alege următoarele soluții de recondiționare:

 

1. șlefuire și lustruire mecanică, operațiuni care presupun treceri succesive cu diferite granulații de abrazivi sau discuri cu diamant sintetic;

 

2. șlefuire mecanică urmată de lustruire chimică - se folosesc anumite granulașii de abrazivi, iar apoi se aplică pulberi de lustruit adecvate fiecărui tip de material;

 

3. recristalizare - tratament care redă strălucirea suprafețelor pe bază de calcar care și-au pierdut o parte din gradul de lustru din cauza uzurii, întreținerii inadecvate sau a nivelului ridicat al traficului pietonal.

» Pulberi pentru lustruit

84.10 Lei
Comanda acest produs
A2 MIX
84.10 Lei
Comanda acest produs
A3 YELLOW
spacer
Website detinut de Abradiam Serv S.R.L., CIF: 40473717, Reg.Com: J24/278/2019
Partener: SC Total Reconditionare Piatra S.R.L.