protectiepiatra.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse

Suprafețele din piatră naturală și mai ales pardoselile sunt afectate în timp de traficul pietonal, substanțe acide sau uleioase, apă murdară, particule de praf, agenți de curățare agresivi etc. Toți acești factori vor schimba aspectul inițial al materialului ducând într-un final la pierderea luciului.

 
De ce este necesar un tratament de protecție?
  • previne pătrunderea lichidelor în structura materialului,
  • ușurează lucrările de mentenanță,
  • menține pe o perioadă mai lungă aspectul inițial al materialului.
Este de preferat ca tratamentul de protecție în profunzime să fie aplicat înainte de montaj. Pietrele naturale și alte materiale de construcții au un grad de absorbție situat între 0,5% și 15%. Din acest motiv, ele absorb apă și umiditate începând cu etapa de montaj (chit de montaj, umezeală din șapă, ajustări și finisări la umed etc.), dar și după această etapă pe parcursul exploatării atunci când nu a fost aplicat un tratament de protecție. Pietrele naturale conțin elemente solubile în apă, cum ar fi săruri și minerale care în contact cu apa reacționează.
Aceste reacții chimice produc în timp pete, eflorescențe și oxidanți, și pot deterioara aspectul inițial al materialului. În cele mai multe cazuri aceste modificări ale aspectului se vor abserva după o perioada de la finalizarea montajului.
Mai întâi, în prima etapă, se tratează partea de sus a plăcilor, iar apoi laturile. În funcție de metoda și de tipul de adeziv/chit care se vor folosi la montarea plăcilor, se va trece la etapa a doua - tratarea părții de contact. 

» Solutii de protectie

» Solutii de protectie

120.15 Lei
Comanda acest produs
Protex
126.16 Lei
Comanda acest produs
MA 90
137.50 Lei
Comanda acest produs
STAR SHINE
spacer
Website detinut de Abradiam Serv S.R.L., CIF: 40473717, Reg.Com: J24/278/2019
Partener: SC Total Reconditionare Piatra S.R.L.