protectiepiatra.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse

STAR SHINE EASY

 

 

Pret: 137.50 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - STAR SHINE EASY

Email Telefon

STAR SHINE EASY

STAR SHINE EASY este o cremă de lustruit ușor de utilizat, pe bază de apă. Formula sa specială permite lustruirea tuturor suprafețelor silicioase, cum ar fi granitele, gresie porțelanata și cuarț, de obicei greu de lustruit. Produsul înlocuiește cu performanțe excelente faza finală de lustruire mecanică, înlocuind diferite granulatii, oferind materialului un grad de luminozitate mai mare comparativ cu cel care poate fi obținut prin slefuire, economisind timp și energie.
Produsul oferă materialului o rezistență excelentă la traficul pietonal și pete, facilitând întreținerea zilnică a suprafeței tratate. Produsul permite o utilizare simplă și nu produce niciun defect la suprafață în timpul aplicarii. Nu conține nicio ceară, dar acționează atât prin reacție chimică, cât și mecanică, direct asupra materialului. Produsul îmbunătățește luminozitatea și restabilește culoarea originală a materialului, în cazul în care acesta se pierde parțial.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Abradiam Serv S.R.L., CIF: 40473717, Reg.Com: J24/278/2019
Partener: SC Total Reconditionare Piatra S.R.L.