protectiepiatra.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse

După finalizarea lucrărilor de montaj sau recondiționare, suprafața trebuie protejată prin aplicarea unui strat de ceară sau impermeabilizant. La alegerea soluției de protecție trebuie avute în vedere următoarele aspecte: porozitatea materialului, finisajul materialului (lucios, mat, fiamat, buciardat etc), culoarea materialului, intensitatea traficului, frecvența întreținerii.

Tratamentele cu ceară sau alte produse similare care creează o barieră protectoare, au rolul de a conserva aspectului suprafețelor din piatră naturală. Fie ca sunt pe bază de solvent, sau pe bază de apă, aceste tratamente asigură o bună protecție împotriva petelor și ușurează activitatile de întreținere. Pentru suprafețele care prezintă pericol de alunecare sunt necesare tratamente cu efect antiderapant.

» Tratamente pentru piatra

120.15 Lei
Comanda acest produs
Protex
126.16 Lei
Comanda acest produs
MA 90
137.50 Lei
Comanda acest produs
STAR SHINE
spacer
Website detinut de Abradiam Serv S.R.L., CIF: 40473717, Reg.Com: J24/278/2019
Partener: SC Total Reconditionare Piatra S.R.L.