protectiepiatra.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse

Extractor

 

 

Comanda instant - Extractor

Email Telefon

Extractor

Extractor este un produs de curățare a petelor, sub formă de pulbere, și care înainte de utilizare trebuie amestecat cu apă. Produsul a fost dezvoltat pentru a extrage pete și umezeală de pe orice tip de suprafață, chiar și de pe suprafețe verticale. Datorită formulei sale speciale, produsul este foarte eficient împotriva oricărui tip de pată, deși este foarte delicat cu suprafețele, chiar și cu cele mai sensibile precum marmura lustruită.
Extractor se caracterizează printr-o capacitatea eficientă și rapidă de curațare a petelor, iar utilizarea sa este extrem de ușoară. Amestecat în proporțiile potrivite, Extractor are o textură densă, fiind extrem de eficient împotriva petelor. Utilizarea produsului nu afectează aspectul inițial al materialului.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Abradiam Serv S.R.L., CIF: 40473717, Reg.Com: J24/278/2019
Partener: SC Total Reconditionare Piatra S.R.L.