protectiepiatra.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse

»  Detergenti

Faber 30

 

 

Pret: 43.63 Lei / litru

Comanda acest produs

Comanda instant - Faber 30

Email Telefon

Faber 30

Faber 30 este un detergent alcalin, concentrat, care este extrem de eficient la curățarea în profunzime a suprafețelor afectate de traficul pietonal și de cel al autovehiculelor. Faber 30 este un produs de curățare versatil și usor de utilizant pentru înlăturarea celor mai dificile pete, fiind în același timp și extrem de delicat cu suprafețele care necesită o atenție deosebită. Astfel, poate fi folosit pe toate tipurile de pardoseli, inclusiv marmură lustruită și ceramică glazurată.
Formula specială și echilibrul dintre compușii săi activi fac din Faber 30 un produs ideal pentru curațarea în profunzime a pardoselilor sintetice acoperite cu PVC, rașini epoxidice sau poliuretanice, a parcărilor interioare și exterioare, a zonelor de încarcare și depozitare folosite de autoturisme, motostivuitoare, camioane etc., si care prezintă urme de uleiuri, cauciuc etc.
Detergentul Faber 30 poate fi utilizat în conformitate cu metodele tradiționale de spălare folosind mopul sau laveta, dar și cu ajutorul monodiscului dotat cu perie din nylon sau pad.
 
 
 

			
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Abradiam Serv S.R.L., CIF: 40473717, Reg.Com: J24/278/2019
Partener: SC Total Reconditionare Piatra S.R.L.